Samovedic Premium modellen

Premium Modellen

Wij geloven in de kwaliteit van de Somavedic producten. Ze bieden 5 jaar garantie. Samovedic heeft wereldwijd meer dan 23000 eenheden verkocht. Samovedic is geen lamp, maar het ontwerp vormt een mooie aanvulling

Vraag de discount code aan die bij afrekenen 10% korting geeft.
Deze code werkt alleen via de knoppen op deze site "Hier bestellen"

premium Somavedic modellen
premium modellen

Medic Rubin
Relatie model

 Ruby bevordert relaties in de breedste zin van het woord. Het echte idee was om een model te creëren dat liefde aanmoedigt en het hart opent. Het zou ook moeten helpen bij spirituele groei. Ruby wordt aanbevolen als aanvulling op Medic 5G, Medic Uran, Medic Amber, Medic Gold of Medic Cobalt.
Eliminatie van effecten: 3G, 4G, EMF *, GPZ **, virussen, bacteriën, vrije radicalen, schimmels ***
Omgeving: waar het nodig is om "het hart te openen": eengezinswoningen en meergezinswoningen, revalidatiecentra, spirituele centra, meditatiekamers, enz.
Certificering: IGEF (Duitsland)
Body: handgeblazen kristal met gemengde robijn (gezandstraald)
* Afkorting voor elektromagnetische velden of elektrosmog.
** Afkorting voor geopathogene zones die veel voorkomen in de aardkorst en een negatief effect hebben op de leefomstandigheden aan de oppervlakte.
*** Vanwege de niet-chemische route worden deze effecten binnen drie maanden merkbaar.

Prijs: 598 euro


Medic Cobalt
Model om de psyche te ondersteunen

 Kobalt is ontwikkeld om de psyche, intuïtie en concentratie te ondersteunen en om aarden te bevorderen. Het zou ook moeten helpen om een uitweg te vinden uit verschillende depressieve toestanden en psychische stoornissen. Kobalt wordt aanbevolen als aanvulling op Medic 5G, Medic Uran, Medic Amber, Medic Gold en Medic Rubin.
Eliminatie van effecten: 3G, 4G, EMF, GPZ, virussen, bacteriën, schimmels, vrije radicalen
Omgeving: overal waar het nodig is om een evenwichtige psyche te hebben: eengezinswoningen en meergezinswoningen, studeerkamers, kantoren, winkels, enz.
Behuizing: handgeblazen kristalglas met toevoeging kobalt (gezandstraald)

Prijs: 598 euro


Medic Amber
Het sterkste serie model

 Medic Amber is de krachtigste en meest veelzijdige Somavedic die standaard wordt geproduceerd. De prestaties van dit model zijn 4x hoger dan die van de Medic Uran. Het gaat gemakkelijk om met praktisch elke ruimtevervuiling, vooral sterke elektrosmog. Waterharmonisatie is voor hem vanzelfsprekend. Deze onstuimige amberkleurige man kreeg onmiddellijk loyale volgers.
Eliminatie van effecten: 3G, 4G, 5G, EMF, GPZ, virussen, bacteriën, schimmels, vrije radicalen
Omgeving: een- en meergezinswoningen, studiezalen, kantoren, winkels, hotels, vergaderzalen, elektrische voertuigen, etc.
Certificering: IGEF (Duitsland)
Behuizing: handgeblazen kristallen behuizing * van amberkleurig glas, aan de binnenkant bekleed met zilver
* Het lichaam is gemaakt in twee kleuren - karamel en champagne

Prijs: 1.936 euro


Medic Gold
Wordt op maat gemaakt

 Medic Gold is het topmodel van Somavedic. Het behandelt alles wat de andere modellen hebben en heeft extra functies die zijn afgestemd op de specifieke klant die door deze stap vaak letterlijk een nieuw hoofdstuk in het leven begint. Als je een echt meerstaps, transformerende detox van jezelf wilt ervaren, is goud een duidelijke trigger en helper op deze uitdagende maar bevrijdende reis.
Eliminatie van effecten: 3G, 4G, 5G, EMF, GPZ, virussen, bacteriën, schimmels, vrije radicalen
Omgeving: Idealiter in een gebied waar de klant de meeste tijd doorbrengt. Het is ook wenselijk om het met het goud behandelde water te drinken.
Behuizing: handgeblazen kristallen behuizing bedekt met 24-karaats goud.
Kern: afgestemd op de specifieke klant

Prijs: 5.150 euro

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: