Stamcel activatie met X39

Zie hoe licht werkt in je lichaam (2 minuten!)

Activeer je stamcellen
met X39

Patches (pleisters) voor stamcel activering.

Ervaar een niveau van gezondheid en vitaliteit dat je sinds je jeugd niet meer hebt ervaren.

#1666626

*) Indien je al heel enthousiast bent, dan kan je bij het bestellen de knop "JOIN" aan klikken . Daarmede vraag je ook een brand partner te worden teneinde ook andere mensen die je kent enthousiast te maken.

Hoe werkt het?

Als je in de zon bent, signaleert het licht van de zon het lichaam om de vitamine D-productie in je lichaam te verhogen. We weten dat allemaal. Toch? De X39® patch heeft de zon niet nodig. Met onze lichaamswarmte stralen licht en warmte uit.

Het licht dat we uitzenden wordt door de X39®-patch weer in het lichaam gereflecteerd (de organische kristallen in de X39®-patch veranderen de golflengte van het licht in een proces dat fotobiomodulatie wordt genoemd). De nieuwe 'golflengte van licht' signaleert vervolgens het lichaam om de productie van een koperpeptide te verhogen waarvan is bewezen dat het de stamcelactiviteit verhoogt en uw stamcellen herstelt naar een jongere, gezondere staat.

Dit is nieuwe stamcelactiviteit die we zijn kwijtgeraakt naarmate we ouder worden (meer dan 50% verlies op 35-jarige leeftijd en meer dan 90% verlies op 60-jarige leeftijd) en er treedt extra verlies op als gevolg van blootstelling aan alle elektronica in ons leven.

Terwijl de pas actieve, jongere en gezondere stamcellen, de herstellende cellen van het lichaam, aan het werk gaan, profiteert u van alle voordelen voor de gezondheid van het hele lichaam van de X39®-pleister!

Zo simpel en zo ingewikkeld is het!

Voor meer informatie : www.startx39.com

*) Indien je al heel enthousiast bent, dan kan je bij het bestellen de knop "JOIN" aan klikken . Daarmede vraag je ook een brand partner te worden teneinde ook andere mensen die je kent enthousiast te maken.

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: