Somavedic

Somavedic, betrouwbare bescherming tegen straling en EMF (Electro Magnetische Velden) en aardstralen

"Somavedic is speciaal ontworpen om geopatische invloeden en EMF-straling te harmoniseren"

"De wereld is een gevaarlijke plek, niet vanwege degenen die kwaad doen, maar vanwege degenen die toekijken en niets doen." - Albert Einstein

"Somavedic is een prachtige aanvulling op mijn multidimensionale genezingswerk en mijn missie om het universum te helen." Tuaca Kelly

EMF (Electric & Magnetic Fields) is een vorm van straling die wordt uitgezonden of gepulseerd door veelgebruikte producten (bijv. Mobiele telefoons, computers, Wi-Fi, WLAN, 3G / 4G / 5G, SMART Meters, BlueTooth-apparaten, MRI, AC / DC, magnetrons, hoogspanningsleidingen en radiotransmissies.) EMF is niet nieuw en is deel van de basiswet van de fysica. Blootstelling aan deze velden is de laatste generaties wereldwijd enorm gestegen in de afgelopen generaties met toenemende stralingsgebieden in uw stad, straat, huis en misschien in uw portemonnee. Wilt u de blootstelling helpen verminderen? Geweldig, ik ook! Maak kennis met Somavedic.
Tuaca Kelly


Het principe van Somavedic is het resultaat van de uitgebreide kennis en jarenlang onderzoek met name met betrekking tot de eigenschappen van mineralen en het effect van hun specifieke trillingen op de omgeving en het menselijk lichaam.

Somavedic is ontworpen volgens het principe van gecontroleerde afgifte van energie uit mineralen. Deze omvatten voornamelijk halfedelstenen of edelstenen in een speciale configuratie, die de kern vormen van Somavedic.
Somavedic is een apparaat dat op betrouwbare wijze ongewenste invloeden van EMF-straling, geopatische*) belasting psychosomatische zones, waterkruisen of Curry- en Hartmann-lijnen kan elimineren en vervolgens volledig kan verwijderen. Het elimineert ook andere negatieve invloeden die de cellulaire structuur van het fysieke lichaam beïnvloeden.

De uitmuntende resultaten worden ondersteund door de uitstekende ervaring van vele bioresonantie centra, waar de inzet van Somavedic bij de vervolgbehandeling altijd heeft gezorgd voor harmonisatie van de organen die door een ziekte zijn aangetast.


*)geopathie is een verzamelnaam voor ziekten die kunnen ontstaan door diverse soorten cosmische/aardstraling.

Voor 10% korting gebruikt u de kortingscode healthculture  bij de bestelling

Specifieke mineralen worden gebruikt voor het maken van Somavedic-apparaten en wel op basis van het frequentiebereik waarin individuele mineralen "trillen", die een gezamenlijke vibratie uitstralen naar de omgeving en deze op een bijzonder gunstige manier beïnvloeden.
Het therapeutische of genezende gebruik van edelstenen is algemeen bekend, maar echter meestal beperkt is tot het gebruik van alleen individuele stenen. De speciale samenstelling van de edelstenen maakt de Somavedic producten uniek.

Specifieke mineralen voor Somavedic

Elektrosmog en EMF-straling

In steden is het niveau van elektromagnetische stralingsstraling tien miljoen tot miljard keer hoger dan de natuurlijke elektromagnetische straling die nodig is voor het leven. Dat betekent dat we allemaal constant worden blootgesteld aan elektromagnetische vervuiling.
De buitensporige hoeveelheid technische elektromagnetische velden leidt tot talrijke biologische aandoeningen aan natuur, dier en mens, veroorzaakt door het binnendringen van technische elektromagnetische signalen in de informatiesystemen van onze cellen en lichaamsorganen.
We gebruiken deze technologieën zelfs non-stop ook in ons privéleven - apparaten zoals smartphones, Bluetooth, Wireless LAN, op afstand bedienbare garagedeuropening - al deze technologieën zijn gebaseerd op draadloze communicatiesystemen.

Deze langdurige blootstelling aan elektromagnetische straling veroorzaakt onder meer een slechte slaapkwaliteit, verlies van vitaliteit, hoofdpijn, verminderde concentratie, oorsuizen, verminderd mentaal en fysiek uithoudingsvermogen en een hogere belasting van het cardiovasculaire systeem.
Somavedic is speciaal ontworpen om deze ongewenste invloeden op onze gezondheid te harmoniseren.

 Of we het nu hebben over geopathogene zones of elektrosmog, hun effecten en bijwerkingen kunnen door Somavedic worden geharmoniseerd.

Electro Smog

Over geopathogene zones en geopatische belasting

Het woord geopathogeen is afkomstig van twee Griekse woorden: geo betekent "aarde" en pathos betekent "lijden" of "ziekte".
De eerste vermeldingen van "drakenaderen" (geopathogene zones) komen uit China en zijn meer dan 4.000 jaar oud. Voordat ze begonnen met de bouw van een huis, nodigden de oude Chinezen waterzoekers (Dowsers) uit om de locatie van "drakengaten" (geopathogene zones) te bepalen.

Geopathogene zones worden meestal veroorzaakt door ondergrondse waterstromingen of verschuivingen in de aardkorst en andere geologische oorzaken.

Volgens de officiële literatuur veroorzaakt een verblijf in deze zones geopatische stress, een vorm van permanente stress die wordt veroorzaakt door schadelijke aardse energieën, die onze gezondheid aantasten doordat onze levenskracht voortdurend wordt uitgeput. Als u daar langere tijd verblijft, kan dit kanker, leveraandoeningen, aandoeningen van de lagere urinewegen, onvruchtbaarheid, chronische rhinitis en een aantal andere ziekten veroorzaken. Een normaal persoon zal de kwaadaardige invloed van de zones alleen voelen als hij / zij ziek wordt.

Kort verblijf in deze gebieden is meestal ongevaarlijk, maar de belangrijkste plaatsen om te controleren op geopathogene zones zijn het bed waar u slaapt en de werkplek, vooral als u op dezelfde plek zit of staat, zoals op kantoor.

Somavedic is speciaal ontworpen om deze ongewenste invloeden op onze gezondheid te harmoniseren.

Voor 10% korting gebruikt u de kortingscode healthculture  bij de bestelling

Hoe werkt het en hoe snel zal ik de effecten van Somavedic voelen

 Somavedische effecten zijn individueel en afhankelijk van meerdere factoren. De eerste gevoelens na het inschakelen van SOMAVEDIC zijn afhankelijk van de gevoeligheid en reactievermogen van elk individu. De meeste gebruikers ervaren in het begin geen enkele verandering, maar gevoelige personen kunnen het effect van SOMAVEDIC vrijwel onmiddellijk na het inschakelen voelen. Waarneembare gezondheidseffecten zijn vooral afhankelijk van de ernst en aard van de gezondheidsproblemen. Als de problemen acuut zijn, treden verbeteringen meestal eerder op dan bij chronische aandoeningen, waarbij waarneembare verbeteringen vaak pas na enkele maanden optreden.

We zijn nog steeds niet op de hoogte van gevallen waarin de positieve gezondheidseffecten van Somavedic vroeg of laat niet merkbaar zouden zijn!

De snelheid van effecten hangt af van de mate van lichaamsbesmetting, maar ook van discipline en het aanhouden van een gezond regime. Het is logisch dat als u uw lichaam aan overmatige stress blootstelt tijdens de Somavedic-therapie, u in feite zult verhinderen dat Somavedic zijn werk doet, waardoor de gezondheidsvoordelen in ieder geval worden vertraagd. Dus als u maximaal wilt profiteren van SOMAVEDIC, wordt u geadviseerd om zo verantwoordelijk mogelijk voor uw gezondheid te zijn. Door dit te doen, versnelt u het optreden van Somavedic-effecten!

De eerste effecten

Het effect van geopathogene zones wordt geëlimineerd binnen de eerste drie uur na de installatie van Somavedic. De meeste mensen voelen in het begin geen onmiddellijke waarneembare veranderingen. Maar sommige gevoelige personen kunnen de eerste effecten vrijwel onmiddellijk voelen. Deze effecten manifesteren zich op twee manieren. Allereerst voel je de emotionele verandering van sfeer in de gegeven omgeving (alsof de lucht is gezuiverd), een groter gevoel van ontspanning, soms zelfs euforie.

Anderzijds kunnen sommige mensen "aanpassingsmoeilijkheden" krijgen die aanleiding geven tot verschillende onaangename gevoelens (vanuit mentaal oogpunt)!

* Het is een volkomen normale reactie, die zeker niet gevaarlijk is! Deze toestand is altijd tijdelijk en verdwijnt meestal na een paar uur, of uiterlijk binnen een paar dagen. De reden is dat Somavedic inwerkt op blokkades in ons organisme en deze activeert. Somavedic heft deze blokkades geleidelijk op, waardoor de negatieve gevoelens verdwijnen en uiteindelijk helemaal verdwijnen.

* Het principe van de reactie kan worden vergeleken met verschillende vormen van ontgifting wanneer vergelijkbare, vaak veel sterkere reacties van het organisme kunnen optreden. Deze gaan echter meestal gepaard met lichamelijke symptomen die zelden voorkomen bij Somavedic. Somavedic zorgt ook voor een geleidelijke ontgifting van het organisme. In tegenstelling tot de meeste ontgiftingsmethoden is Somavedic een zeer zachte en niet-gewelddadige methode met langdurige effecten.

 3 tot 5 dagen

Bij mensen die moeite hebben met slapen, verandert het slaappatroon en wordt de slaap dieper. Veel gebruikers die langdurige slaapproblemen hadden gehad, verklaarden dat na een paar dagen Somavedic-operatie hun slaap bijna genormaliseerd was, waardoor ze 's ochtends meer uitgerust wakker konden worden.

 3 tot 6 weken

Binnen 3 tot 6 weken zijn geopathogene belasting van het lichaam en alle materialen onder invloed van geopathogene zones geëlimineerd.

1 tot 3 maanden

Binnen 1 tot 3 maanden moet parasitaire, bacteriële, schimmel- en virale belasting (afhankelijk van het dieet en andere factoren) worden geëlimineerd. Er is ook een verbetering van het metabolisme en een waarneembare toename van de levensenergie.

3 tot 6 maanden

Binnen 3 tot 6 maanden moet het energieveld van de meeste gebruikers die geen ernstige gezondheidsproblemen hebben door Somavedic worden opgeruimd en als sommige gezondheidsproblemen nog steeds aanhouden, bevatten deze vaak alleen aanhoudende symptomen op fysiek niveau. In principe ervaren alle gebruikers een aanzienlijk hoger niveau van levensenergie.

6 tot 12 maanden

Ernstigere gezondheidsproblemen verdwijnen en organismen van nog zwaarder belaste individuen worden ontgift.

Tijdverschijnselen van Somavedische gezondheidseffecten kunnen individueel variëren - opnieuw afhankelijk van de bovengenoemde omstandigheden. Deze manifestaties zijn vele malen geverifieerd door therapeuten die met BICOM bioresonantie en anderen werken, zoals vermeld op de openingspagina.

Notitie:
SOMAVEDIC is geen vervanging voor medische zorg! De fabrikant raadt aan om Somavedic te gebruiken in combinatie met BICOM-bioresonantie-apparaten en om regelmatig medische controles te ondergaan.

Voor 10% korting gebruikt u de kortingscode healthculture  bij de bestelling

Gestructureerd Water:- hetzelfde type water dat we in al onze cellen hebben.

Gestructureerd water is "het water dat in de natuur wordt gevonden". De theorie is dat gestructureerde watermoleculen in onze cellen mogelijk een hoger niveau van elektrische ladingen hebben, in een specifieke volgorde die onze cellen helpt te functioneren. Wanneer de watermoleculen van onze cellen optimaal zijn geladen, kan dit mogelijk van invloed zijn op hoe de spieren en het weefsel in ons hele lichaam werken. Maar wanneer water mechanisch wordt gefilterd, behandeld met chemicaliën en vervuild met verschillende verontreinigende stoffen of gifstoffen - wat leidt tot een hoge toxiciteit van kraanwater en abnormale oestrogeenspiegels in ons water - verandert de structuur en daardoor verliest het water enkele van zijn genezende voordelen.

Dr. Gerald Pollack van de Universiteit van Washington is een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van gestructureerd water. Na de afgelopen tien jaar waterwetenschap en -technologieën te hebben bestudeerd, gelooft hij dat water diepgaand wordt beïnvloed door licht en warmtegenererende bronnen in de natuur, die de moleculaire samenstelling van het water dat we drinken en opslaan in ons lichaam verandert.

 Hoewel onderzoek nog steeds beperkt en onduidelijk is, kan gestructureerd water een optimale pH hebben die cruciaal is voor de gezondheid en een specifieke energiebron die ons helpt om maximaal gehydrateerd te blijven. Vanwege de vele rollen die water en hydratatie spelen in het lichaam is gestructureerd water heilzaam:

De overtuiging die wordt geassocieerd met gestructureerd water is dat zelfs als water eenmaal in je lichaam is en je cellen binnendringt, het zichzelf kan herstructureren wanneer het wordt blootgesteld aan bepaalde energiebronnen. Deze herstructureringsenergiebronnen kunnen een warmtebron (inclusief de zon, aarde, stralingsapparaat of een spierverwarmingskussen), infrarood licht of zelfs menselijke aanraking zijn.

Voor 10% korting gebruikt u de kortingscode healthculture  bij de bestelling

Aanbevolen literatuur over EHS en EMF:

EMF Freedom
Radiation Nation
Invisable Rainbow

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: