Blauwe pil

De blauwe Pil kunnen we zeer aanbevelen: Het ondersteunt jouw immuun systeem en je natuurlijk energie. Een echte Superboost

De belangrijkste voordelen:

  • Herstel blessures:
    Phycocyanine wordt speciaal aanbevolen voor sporters atleten die hun prestaties en het herstel na intense inspanningen of blessures willen verbeteren.
  • Bevordert transport van zuurstof:
    Dankzij zijn structuur, vergelijkbaar met die van erytropoëtine (EPO), draagt phycocyanine bij tot de aanmaak van rode bloedcellen en bevordert zo het transport van zuurstof naar het spier- en immuunsysteem.
  • Beschermd tegen "vrij radicalen":
    De anti-radicale eigenschappen van phycocyanine helpen de cellen te beschermen tegen schade door zogenoemde ‘vrije radicalen’. Het is ook aangetoond dat het neuroprotectief werkt.

De blauwe pil bestaat uit blauw Spirulina poeder extract, een echte superboost

100% pure Fycocyanine-Superfood – Natuurlijk – Veganistisch – Glutenvrij – Ideaal voor kleurrijke smoothies!

Fycocyanine is een blauw pigment dat is afgeleid van blauwgroene algen en staat bekend als een krachtige anti-oxidant . Het kan hierdoor jouw immuunsysteem bevorderen en je natuurlijke energie ondersteunen.
Niets toegevoegd! Slechts één ingrediënt! Dit superfoodpoeder is 100% natuurlijk, veganistisch en bevat geen toegevoegde suikers, gluten en GMO’s

Superboost je maaltijden, soepen en smoothies! Maak een capsule open en voeg simpelweg een vleugje kleur toe. Dit levendige blauwe poeder zit boordevol talloze gezondheidsvoordelen en zal uw recepten transformeren zonder de smaak of geur te beïnvloeden.

Je kunt het natuurlijk ook gewoon als supplement nemen. 1 keer daags een capsule is voldoende. Dit fycocyanine-extract is namelijk 7000x sterker dan de hoeveelheid die normaal in Spirulina voorkomt!

Serveersuggestie: voeg de inhoud van 1 capsules toe aan uw favoriete recepten of neem 1 capsule in met water.

Ingrediënten: Fycocyanine
Spirulina is een zogenoemde groen-blauwe alg en de blauwe kleur wordt gevormd door een stofje dat Fycocyanine heet (fiko-sieja-niene)

De stof Fycocyanine is in de afgelopen 10 jaar door steeds meer wetenschappers onderzocht. Het woord ‘Fycocynanine’ komt van het Griekse woord voor ‘phyco’ (alg) en het Griekse woord ‘cyan'(blauw).

Dit stofje is het voornaamste verschil tussen Spirulina en Chlorella. Fycocyanine is het prachtige blauwe pigment wat Spirulina haar unieke kleur geeft. Los maar eens een tablet Spirulina op in water, dan zie al heel snel wat er gebeurt!
.Fycocyanine is een stof die alleen te vinden is in blauwgroene algen zoals Spirulina. Het komt niet voor in andere voedingsmiddelen.

Phycocyanine is 7000 keer geconcentreerder dan Spirulina zelf!

Bewaren op een koele en droge plaats

De blauwe pil Spirulina extract Spiral Blue

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: