Metasomer Topical Gel helpt je huid te herstellen

Metasomer Topical Gel helpt je huid te herstellen.

Een veilige, revolutionaire methode om het lichaam te helpen bij het herstellen van jouw huid.

Metasomer Topical gel helpt je huid herstellen

De belangrijkste voordelen van
Metasomer Topical Gell:

 • Metasomer Gel helpt jouw huid te revitaliseren.
 • Ondersteunt normale genezing, inclusief wonden en brandwonden.
 • Bevordert een gezonde huid.
 • Veilig te gebruiken rond de ogen en andere gevoelige gebieden.

Metasomer Topical Gel helpt jouw huid te herstellen. Het is een gelvorm van Metadichol die op de huid kan worden aangebracht en een perfecte aanvulling is op de NANO SOMA orale spray.

Metasomer Topical Gel (Amerikaanse octrooien 8.722.093, 9.006.292 en 9.034.383 Metadichol®) is een nano-emulsie van alcoholen met een lange keten die in veel voedingsmiddelen worden aangetroffen en wordt gewoonlijk policosanol genoemd en is aanwezig in ongeraffineerde voedingsmiddelen zoals rijst en suikerriet.

De heilige graal van ondersteuning van het immuunsysteem, deze gepatenteerde formule verbetert de energie en versterkt het immuunsysteem.* Deze plantaardige nano-emulsie van policosanol levert een veilige, revolutionaire methode om het lichaam te helpen bij het herstellen van belangrijke biologische functies.*

Wanneer gebruik ik Metasomer Topical Gel?

Metasomer Topical Gel helpt jouw huid te herstellen. Je kunt de Metasomer Topical Gel gebruiken als je een huidaandoening heeft zoals psoriasis, acne, eczeem, een snijwond, wond of brandwond of een huidprobleem waarvan je jouw lichaam wilt zien genezen, voor gewrichtspijn verlichting en gewrichtsgenezing enz.  En het is volkomen veilig om op je mond of andere openingen in je lichaam te plaatsen. Het heeft precies dezelfde werkzaamheid als de NANO SOMA spray.
De NANO SOMA/METASOMER-producten behandelen of genezen niets maar ze triggeren het lichaam gewoon om voor zichzelf te zorgen op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Mensen hebben gezegd dat het hen hielp met problemen zoals:
 • Omgekeerde tekenen van veroudering
 • Acne
 • Eczeem
 • Psoriasis
 • brandwonden
 • bezuinigingen
 • schaafwonden
 • wonden
 • Aambeien
 • en nog veel meer!

Bij bestellen wordt je naar de site van thenanosoma.com verwezen waar de prijzen zijn vermeld in Euro maar exclusief BTW en exclusief Vracht. Op dit moment is er een actie dat de producten vrachtvrij verzonden worden.

* We doen geen gezondheidsclaims voor de Metasomer Topical Gel.

Medische disclaimer:
Omdat in Europa aan een voedingssupplement geen medische eigenschappen mogen toegekend worden, kunnen wij alleen verwijzen naar getuigenissen op andere websites en moeten wij de volgende disclaimer publiceren: "Metasomer is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, preventie of genezing van welke ziekte dan ook. Metasomer is geen vervanging voor regulier medisch advies en behandeling voor welke medische aandoening dan ook."

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: