Nano Soma spray om de immuniteit te versterken

Nano Soma spray om de immuniteit te versterken en de huid te herstellen

NANO SOMA SPRAY

om de immuniteit te versterken 

Een plantaardige nano-emulsie met verbluffende resultaten.
Het helpt bij het herstellen van belangrijke biologische functies.


Nano Soma is een nano-emulsie van policosanol. Policosanol komt in ongeraffineerde voedingsmiddelen voor.
Eigenlijk is het een onderdeel van ons voedsel dat verdwenen is toen veel van ons voedsel werd geraffineerd.

Onze gepatenteerde sprayformule verbetert het energieniveau en versterkt het immuunsysteem. Deze plantaardige spray met vijf ingrediënten die een nano-emulsie van policosanol bevat, levert een veilige, revolutionaire methode om het lichaam te helpen bij het herstellen van belangrijke biologische functies.

NANO SOMA helpt het lichaam:

  •    Ondersteunt een gezonde immuniteit
  •    Verbetert de vitamine C-spiegels van het lichaam
  •    Helpt ontstekingen te verminderen
  •    Versterkt de natuurlijke afweer tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels
  •    Ondersteunt normale genezing
  •    Ondersteuning van een gezond lipidenmetabolisme en cardiovasculaire gezondheid
  •    Verbeter het energieniveau
Aanbevolen gebruik

Kinderen:
3 sprays eenmaal per dag in de mond.

Volwassenen:
5 sprays eenmaal per dag in de mond.

Fles: 30 ml
Houdbaarheid: 3 jaar
gemiddeld gebruik voor 30 dagen ( 30 x 5 sprays )
aanbevolen duur voor gebruik is 3 flesjes

Hoe snel resultaat? lees verder

Medische disclaimer:
Omdat in Europa aan een voedingssupplement geen medische eigenschappen mogen toegekend worden, kunnen wij alleen verwijzen naar getuigenissen op andere websites en moeten wij de volgende disclaimer publiceren: "NANO SOMA is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, preventie of genezing van welke ziekte dan ook. NANO SOMA is geen vervanging voor regulier medisch advies en behandeling voor welke medische aandoening dan ook."

Voor alle duidelijkheid: er wordt niet beweerd dat NANO SOMA een ziekte of aandoening behandelt. In wezen is het een onderdeel van ons voedsel dat verdwenen is toen ons voedsel werd geraffineerd. NANO SOMA geeft het terug op een krachtige manier, die 5.600 jaar geleden bekend was bij onze voorouders.
Het geheim is dat het het lichaam activeert om te functioneren op een niveau dat we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Hierdoor kan je lichaam van elke menselijke gezondheidstoestand genezen. Het is de sleutel tot het functioneren van ons lichaam, waarvan we niet wisten dat het ontbrak we tot dit ontdekten. In werkelijkheid zijn we onderbewust al gewend de aanwezigheid van policosanol. Een klein deel in de vorm van nanodeeltjes was namelijk reeds aanwezig in onze voeding vóórdat voedsel geraffineerd werd. En dus is NANO SOMA intiem bekend bij het lichaam, waardoor het wordt aangezet om zichzelf te genezen en te beschermen op manieren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. De ontwikkelaar van NANO SOMA, Dr. Palayakotai Raghavan (Raghu) zegt dat het veiliger is dan zout en suiker en dat er geen bijwerkingen bekend zijn.

Deze website geeft geen medisch advies, net als MagicDichol Europe Limited of zijn geassocieerde artsen.
Raadpleeg uw arts voor medisch advies. 

Bij bestellen wordt je naar de site van Nanosoma.com verwezen waar de prijzen zijn vermeld in Euro maar exclusief BTW en exclusief Vracht. Op dit moment loopt er een actie en is de zending nu vrachtvrij!

Research over NanaSoma® oorspronkelijk genoemd Metadichol®

voor originele engelse versie klik hier

Veel medicijnen zijn gericht op individuele acties van een specifiek virus of bacterie. De ontwikkeling en toepassing van een breedspectrumverbinding die zich richt op de hele immuunrespons zou het echter mogelijk maken dat één therapie een wereldwijde toepassing heeft voor menselijke ziekten. Dr. P.R. Raghavan, CEO van Nanorx Inc, heeft een dergelijk voedingssupplement uitgevonden, Nano Soma ®, waarvan wordt gedacht dat het via vitamine D-receptoren het immuunsysteem beïnvloedt.

Antibioticaresistentie en de opkomst van nieuwe virussen, zoals COVID-19, vormen beide grote uitdagingen voor de menselijke gezondheid. Hoewel er lopende onderzoeken zijn naar vaccins en alternatieve benaderingen van antibiotica, zou een breedspectrummiddel dat zowel bacteriën als virussen kan bestrijden, een extra hulpmiddel zijn om infectieziekten te helpen beheersen.

Wat bacteriën en virussen gemeen hebben, is de structuur van hun celmembranen. De celmembranen van zowel bacteriën als virussen worden gevormd uit een lipide dubbellaag. Dit lipidemembraan bestaat uit twee lagen lipidemoleculen (fosfolipiden, vet, wassen en sterolen), die in tegengestelde richtingen zijn gericht. Het membraan houdt moleculen, zoals eiwitten, in het organisme en voorkomt dat ze diffunderen naar gebieden van de cel waar ze niet nodig zijn. Moleculen kunnen echter nog steeds van de binnenkant van de cel naar de buitenkant worden verplaatst, en vice versa, met behulp van pompen die de lipidedubbellaag doorsnijden. Wanneer de structuur van de lipide dubbellaag verloren gaat, bijvoorbeeld in beschadigde of stervende cellen, herkennen immuuncellen dit en elimineren de cel.

Dr. P. R. Raghavan, CEO van Nanorx Inc, werkt op het gebied van nanogeneeskunde en zijn bedrijf streeft ernaar een oplossing te bieden die kan worden toegepast op een breed scala aan omgevingen, waarbij hij afstand neemt van een 'one drug one target'-benadering. 

Nano Soma ® en vitamine D-receptoren

In 2008 ontwikkelde Dr. Raghavan een product met de naam 'Metadichol®' (ook bekend als 'Nano Soma ® Nanoojas®') dat sindsdien patenten heeft verkregen uit de VS en wereldwijd. Nano Soma ® is gemaakt van een absorbeerbare nano-emulsie van een type lipidemolecuul genaamd policosanol, dat normaal gesproken wordt aangetroffen in voedingsmiddelen zoals pinda's, suikerriet, rijst en tarwe. policosanolen worden al vele jaren als voedingssupplement aangetroffen in voedsel dat we elke dag eten, omdat in een aantal onderzoeken is gesuggereerd dat het het cholesterolgehalte verlaagt.

Nano Soma ® concurreert door zich te binden aan vitamine D-receptoren, de bacteriën of virussen te verdringen en de normale werking van het immuunsysteem mogelijk te maken.

Van Nano Soma ® is nu een nano-emulsie gemaakt, een afgiftesysteem dat vaak wordt gebruikt voor de afgifte van medicijnen waarbij een mengsel van twee vloeistoffen wordt gebruikt, zoals water in olie of olie in waterdruppels. Dit maakt gecontroleerde of langdurige afgifte van stoffen zoals medicijnen, genetisch materiaal of andere biologisch actieve ingrediënten mogelijk; het verbetert ook de stabiliteit en biologische beschikbaarheid van stoffen. Deze nano-formulering heeft unieke effecten op andere biomarkers voor verschillende ziekten die niet worden gezien in niet-nano-formuleringen.

Men denkt dat Nano Soma l® inwerkt op vitamine D-receptoren (VDR's) die op veel verschillende weefsels in het lichaam kunnen worden aangetroffen, waaronder immuuncellen. Dr. Raghavan en zijn team hebben werk gepubliceerd waaruit blijkt dat het werkt als een inverse agonist op nucleaire receptoren, Thyroid A (THRA) en Thyroid B (ThRB), Aryl Hydrocarbon receptor (ARH), Nuclear receptor ROR Gamma (RORC) en Oestrogeen verwante receptor alfa (ESRRA). Door deze actie kan het alle andere 48 nucleaire receptoren activeren.

NanoSoma gene Expression

Bacteriën en virussen binden zich vaak aan VDR's, die verantwoordelijk zijn voor aangeboren immuniteit om een effectieve reactie op te zetten tegen binnendringende pathogenen. Er wordt gedacht dat Nano Soma ® de bacteriën die aan de VDR zijn gehecht competitief verdringt en de normale werking van de aangeboren immuunrespons mogelijk maakt.

Als dit het geval is, zou dit Nano Soma ® de enige bekende inverse agonist van de VDR maken, wat betekent dat het aan dezelfde plaats bindt als de natuurlijke ligand van de vitamine D-receptor (1,25 dihydroxy Vitamine D3) maar een heel andere respons induceert van de vitamine D3-agonist. Dr. Raghavan veronderstelt dat Nano Soma ® een eiwitagonist kan zijn, die zowel als een positieve als een negatieve agonist op dezelfde receptor werkt.

Vitamine C en het immuunsysteem

Naast vitamine D-activering is vitamine C ook nodig om een gezond en effectief immuunsysteem te behouden. Zo is aangetoond dat vitamine C de ernst van de symptomen en de duur van de ziekte bij verkoudheid vermindert. Het functioneert ook als een cofactor bij de synthese van galzuur, vergemakkelijkt onder meer de productie van schildklierhormoon en helpt bij de opname van ijzer. Hoewel de meeste mensen voldoende vitamine C via hun voeding binnenkrijgen, kunnen sommige mensen een tekort aan vitamine C hebben, waardoor hun risico op het ontwikkelen van scheurbuik toeneemt, evenals minder ernstige problemen zoals lethargie, verminderde wondgenezing en depressie.

In een niet-gerandomiseerde studie vulde Dr. Raghavan 30 personen aan met Nano Soma ® en toonde verbeteringen in vitamine C-spiegels die driemaal hoger waren dan wat wordt bereikt, zelfs met gram vitamine C-inname.

Nano Soma ® verhoogt ook de expressie van het Gulo-gen met een factor vier (@ 100 picogram/ml) in adipocyten van muizen. Dit is nodig voor de route bij de omzetting van glucose naar vitamine C en dit gen is in de mens slapend. Dr. Raghavan suggereert dat Nano Soma ® vitamine C recyclet door de Glut4-genexpressie te verhogen, wat een dehydroascorbinezuurtransporteur is, 10 keer (@100 picogram/ml) die nodig is om geoxideerde vitamine C de cellen binnen te laten waar ze vervolgens worden gerecycled. Dit gebeurt via antioxidantroutes, aangezien de binding van Nano Soma ® aan VDR's de glutathionspiegels verhoogt. Glutathion is een antioxidant die in staat is om andere antioxidanten, waaronder vitamine C, te recyclen en waarvan is aangetoond dat het wordt verhoogd bij ratten die zijn aangevuld met Nano Soma ®.

Metachidol pathways

COVID-19

In een publicatie (in afwachting van peer review) heeft Dr. Raghavan onlangs gemeld dat Nano Soma ® een potentieel therapeutisch middel kan zijn tegen COVID-19, aangezien hij met succes heeft aangetoond dat de verbinding onder laboratoriumomstandigheden virusreplicatie in een menselijke cellijn kan voorkomen. Dr. Raghavan stelt voor dat Nano Soma ® een eiwit TMPRSS2 kan remmen dat door het coronavirus wordt gebruikt om aan zijn doelcellen te binden, waardoor het blokkeren van deze infectieroute de celinvoermechanismen die door het virus worden gebruikt, effectief stopt.

Een celkweekexperiment toonde ook aan dat Nano Soma ® virusreplicatie kon remmen en, zoals hierboven besproken, ook de immuunrespons via de vitamine D-route kan beïnvloeden. Bovendien kunnen bekende comorbiditeiten voor COVID-19-infectie, zoals hypertensie en diabetes, ook baat hebben bij Nano Soma ®.

 In 1903 zei Thomas Alva Edison: "De dokter van de toekomst zal geen medicijnen geven, maar zal zijn patiënt interesseren voor de zorg voor het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en preventie van ziekte." Metadichol® kan zijn visie vervullen.

Verdere celkweekstudies zijn gedaan, gericht op een reeks andere virussen, waaronder griep, ebola en gele koorts. Deze bevindingen zijn echter nog niet vertaald in knaagdier- of diermodellen. Een aantal casestudies, die elk verschillende ziekten onderzoeken, hebben ook voordelen aangetoond van het supplement bij virale ziekten en andere ziekten, zoals diabetes type 2 huidziekten en hypertensie.

Studies uitgevoerd in India, de VS en Zwitserland hebben gesuggereerd dat Nano Soma ® effectief is tegen bacteriën, tuberculose en malaria. Dr. Raghavan rapporteert veelbelovende resultaten van onderzoek naar de effecten van de verbinding in de strijd tegen tuberculose. Uit de onderzoeken bleek dat het mogelijk was om de groei van zowel resistente MDR als XDR in vitro te remmen. Er lopen klinische studies bij tbc-patiënten om het potentieel ervan als immuunversterker tegen tuberculose te onderzoeken.

Een nieuw voedingssupplement

Nano Soma ® is een niet-toxisch product gemaakt van hernieuwbare bronnen. Het is verkrijgbaar als spray, eetbare gel en in crèmevorm. Bij het gebruik van een actuele crème of gel die op de huid wordt aangebracht, kan Nano Soma ® de therapeutische en immuuneffecten van vitamine D bevorderen, naast het verbeteren van het vitamine C-gebruik en de vorming van collageen.

Nano-emulsies krijgen steeds meer aandacht vanwege hun verbeterde oplosbaarheid van geneesmiddelen, lange houdbaarheid, gemakkelijke bereiding en verbeterde biologische beschikbaarheid van geneesmiddelen. Nano Soma ® is oplosbaar in water en kan cellen binnendringen en inwerken op nucleaire receptoren, binden aan DNA en de expressie van genen reguleren. Van Nano Soma ® wordt aangenomen dat het de telomerase-activiteit in navelstrengcellen met een factor 16 verhoogt tot 1 picogram/ml, en daardoor het aantal immuuncellen in het lichaam dat beschikbaar is om infecties te bestrijden en ook het potentieel om veroudering om te keren te optimaliseren.

Wanneer deze toedieningsmethode wordt gecombineerd met een verbinding met gerapporteerde voordelen voor een aantal menselijke ziekten, is het duidelijk waarom Nano Soma ® zoveel potentieel heeft voor de menselijke gezondheid.

Persoonlijk antwoord

Aangezien Nano Soma ® zich bindt aan vitamine D-receptoren en bacteriën verdringt, wat zijn de effecten op andere routes en functies die normaal gesproken door vitamine D worden gefaciliteerd?

<> We hebben onderzoek gedaan naar Nano Soma ® met THP1-cellen en hebben gezien dat het meer dan 2300 genen tot expressie brengt. We hebben dit teruggebracht tot 754 genen, waarvan meer dan 600 regulerende genen, elk van deze genen controleert 10-100s van andere genen. Meer dan 200 belangrijke routes worden geactiveerd. De belangrijkste paden op basis van ons niet-gepubliceerde werk en lopend werk zijn metabolisme, cholesterolbiosynthese, aangeboren immuunsysteem, adaptief immuunsysteem en steroïde biosynthese (p-waarden van E (-20) of lager). Nano Soma ® werkt aan de verfijning van het biologische systeem door de regulatie van het metabolisme en de immuniteit die essentieel zijn voor het verminderen van de meeste ziekten op macroniveau.


Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: