Clean Slate

Clean Slate maakt een einde aan de vicieuze cirkel van gewichtstoename en toxiciteit.

Clean Slate

Verwijdert zware metalen en gifstoffen

Verhoogt de algemene immuniteit en het welzijn

Helpt bij het verminderen van negatieve ontstekingen

Clean Slate van Root is een unieke gehydrolyseerde ( in water oplosbare) zeolietoplossing en heeft een honingraatstructuur, een kooistructuur en een natuurlijke negatieve lading die werkt als een magneet. Het bindt gifstoffen aan de kooistructuur. Deze gebonden gifstoffen worden geneutraliseerd terwijl ze zich nog in uw systeem bevinden en uit de normale eliminatiekanalen (bijvoorbeeld urine) van het lichaam worden verwijderd.

Deze in water oplosbare fragmenten zijn meer dan een miljoen keer kleiner dan andere beschikbare zeolietformules. Ze kunnen passief membranen in het lichaam passeren, inclusief de bloed-hersenbarrière. 

 De voordelen van Clean Slate:

 • Verwijdert veilig zware metalen zoals kwik, cadmium, arseen, lood, cesium, strontium, aluminium, uranium en andere uit uw hersenen, weefsels en cellen.
 • Verwijdert effectief sommige bio-toxines zoals zwarte schimmelsporen en Lyme-spirocheten.
 • Verwijdert andere milieutoxines, waaronder gefluorideerde, gechloreerde en gebromeerde verbindingen, evenals pesticiden en vluchtige organische stoffen.
 • Verhoogt de opname van essentiële mineralen en voedingsstoffen, evenals superfoods, kruiden en etherische oliën.
 • Verhoogt celhydratatie, celmembraan efficiëntie, vitaliteit en energie.
 • Vermindert cellulair lichaamsvet terwijl het basale metabolisme en de vetvrije massa toenemen.
 • Remmen en elimineren van de replicatie van snel reproducerende abnormale cellen.
 • Ontstekingen verminderen
 • Verhoogt de algehele energie en mentale focus en helderheid, en zorg voor meer rustgevende slaap en verbeterde dromen.
 • Verbetert gezond vetverlies in combinatie met dieet en lichaamsbeweging.
 • Verhoogt de elektrische activiteit in de hersenen en vergroot het geheugen.
 • Elimineert chemicaliën en gifstoffen die toekomstige moeders tijdens de zwangerschap met hun ongeboren baby zouden kunnen delen.

Elke ROOT-productbestelling voor West-Europa wordt dagelijks verzonden vanuit het Duitse magazijn.
Dit betekent dat het gemiddeld maar 2 tot 3 dagen duurt voordat de bestelling bij je klant is.
De prijzen zijn vermeld in dollars en worden nog vermeerderd met BTW en vrachtkosten. ( Bij een abonnement worden de vervolg leveringen vrachtvrij)


Clean Slate maakt een einde aan de vicieuze cirkel van gewichtstoename en toxiciteit.

Je herkent ongetwijfeld de situatie waarin je op allerlei manieren hebt geprobeerd af te vallen en strenge diëten volgde, vegetarisch eten enz en dat dat toch niet het gewenste resultaat gaf.

Maar er iets wat je moet weten: vet redt je van de gevolgen van het leven in de moderne samenleving.
Dit is waarom: je vetcellen slaan gifstoffen op die elders grote schade kunnen aanrichten, waardoor wordt voorkomen dat stoffen zoals polychloorbifenylen, ook wel PCB's genoemd, in je hersenen of andere weefsels terechtkomen. Vet functioneert als een veilige opslagplaats waar het probleem geïsoleerd kan blijven. De aanwezigheid van gifstoffen maakt het echter tegelijkertijd moeilijk om af te vallen en veroorzaakt vervolgens een groot aantal problemen als we dat doen.

Toxins uit het Milieu vinden we terug in huidverzorgingsproducten, voedsel, meubels en schoonmaakproducten. We consumeren of inhaleren de toxines onbewust routinematig. De Persistente Organische verontreinigende Stoffen ( POP's) zijn organische stoffen die lang in het milieu aanwezig blijven en ze zijn hardnekkig omdat het lang duurt voordat ze afgebroken zijn, of dit nu buiten of binnen je lichaam is. POP's omvatten onder andere zware metalen, DDT, Hexachloorbenzeen , PBA's, Ftalaten en dioxines.

Gifstoffen vallen in twee categorieën: in water oplosbaar en in vet oplosbaar. Degenen die in water oplosbaar zijn, worden vrij eenvoudig verwijderd door zweet, urine en gal met ondersteuning van de nieren. Maar in vet oplosbare gifstoffen zijn een ander verhaal. Ze moeten de lever passeren en worden omgezet in een in water oplosbare stof om te worden uitgescheiden.
Als er echter teveel gifstoffen zijn kan de lever de vetstoffen niet meer allemaal verwerken.
Gifstoffen worden van nature door de vetcellen aangetrokken; ze hechten zich vast aan het buitenste celmembraan, waardoor de cellen leptine afgeven, een hormoon dat signalen naar de hypothalamus van de hersenen stuurt en deze vertelt om vet te verbranden voor energie. Naarmate we aankomen, nemen onze leptinespiegels toe.

Als de leptinespiegels te vaak worden verhoogd, worden de receptorplaatsen in de hersenen uitgebrand en gaan de signalen verloren. Als aanvulling op het probleem veroorzaken giftige chemicaliën ook het vrijkomen van cytokines, een chemische stof die de leptinereceptoren in de hersenen beschadigt. Kortom, de hersenen krijgen niet de boodschap om vet te verbranden, dus er gebeurt niets. Het dieet faalt, de sportschoolbezoeken schieten tekort en het hardnekkige vet blijft bestaan.

Al die tijd komen er meer gifstoffen je systeem binnen via het proces van het dagelijks leven, waardoor je lever wordt gedwongen nog meer vetcellen aan te maken om ermee om te gaan.

Wel afgevallen door dieet?
Aan de andere kant, laten we zeggen dat het dieet wel werkt: je begint af te vallen. Probleem opgelost, toch? Niet zo snel. Omdat vetcellen onlosmakelijk verbonden zijn met gifstoffen, gaan de POP's nergens heen als je afvalt. Dat leidt volgens een studie gepubliceerd in Environmental Health Perspectives tot een van de twee opties.

a.  POP's worden na verloop van tijd meer geconcentreerd in uw resterende vetcellen
b. Terwijl uw vetcellen afbreken, worden POP's herverdeeld naar andere weefsels, d.w.z. uw hersenen.

Het probleem met conventionele detox-methoden
Hopelijk begrijp je nu waarom het belangrijk is om je lichaam te ontgiften voordat je probeert af te vallen. Anders wordt het een zware strijd, hoe toegewijd je ook bent. Maar vooral als het om zware metalen gaat, zullen traditionele benaderingen van ontgifting je systeem overspoelen met gifstoffen die nergens heen kunnen nadat ze uit de vetcellen zijn vrijgelaten. Omdat ze geen eliminatiemechanisme hebben, blijven ze in uw lichaam en komen ze vast te zitten in andere weefsels, zoals hierboven vermeld.

Waarom Clean Slate druppels werken

Clean Slate druppels zijn een oplosbare vorm van zeoliet, een mineraal waarvan is bewezen dat het succesvol is in het binden van zware metalen en andere gifstoffen. Een van de unieke kenmerken is de grootte; veel van de fragmenten zijn zo klein als chromosomen, wat betekent dat ze celmembranen kunnen doordringen. Hun honingraatstructuur, kooiconstructie en negatieve lading werken als een magneet voor gifstoffen en binden ze binnen of buiten de kooi. Dit neutraliseert effectief gifstoffen terwijl ze in uw lichaam achterblijven. Omdat de druppels in water oplosbaar zijn, kunnen ze gemakkelijk worden geëlimineerd door de gifstoffen mee te nemen. Als ze uit de weg zijn, is de kans veel groter dat een dieet werkt.

Afvallen is zelfs een veel voorkomende bijwerking van het nemen van Clean Slate, omdat de gifstoffen in de vetcellen vrijkomen en het lichaam die cellen niet automatisch repliceert zoals vaak het geval is als er nog gifstoffen aanwezig zijn. Het is niet nodig om een speciaal dieet te volgen om dat mogelijk te maken, hoewel het duidelijk is dat gezond eten de hoeveelheid gifstoffen die je systeem opnieuw binnenkomt, zal minimaliseren.

Ongeacht of u wel of niet wilt afvallen, uw lichaam ontgiften is een goed idee. Maar als u wat kilo's wilt laten vallen, is dit een essentieel startpunt. Help je lever een handje en hij zal geen vetcellen meer aanmaken om je te beschermen. Het volgende dat je weet, is dat je een nieuwe spijkerbroek gaat kopen! 

Elke ROOT-productbestelling voor West-Europa wordt dagelijks verzonden vanuit het Duitse magazijn.
Dit betekent dat het gemiddeld maar 2 tot 3 dagen duurt voordat de bestelling bij je klant is.

De prijzen zijn vermeld in dollars en worden nog vermeerderd met BTW en vrachtkosten. ( Bij een abonnement worden de vervolg leveringen vrachtvrij)


Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: