Hoe snel resultaat?

Hoe snel kan ik resultaten verwachten van het gebruik van NANO SOMA?

Hier een vertaling van een onlangs verschenen email van Dr Richard Presser van Magicdichol de fabrikant van Nano Soma:


Dit is een vraag die ik vaak voorbij zie komen. Soms is het een directe vraag, soms is het verborgen in een perceptie. Het is heel gewoon dat we mensen een enkele fles NANO SOMA zien kopen en een wonderbaarlijk resultaat verwachten, wanneer ze al tientallen jaren een gezondheidstoestand hebben. Wat zich ontvouwt met het gebruik van NANO SOMA wanneer we bestaande gezondheidsproblemen hebben, gaat over de aard en functie van ons lichaam, in plaats van over NANO SOMA zelf.

Laat het me uitleggen. Raghu zegt dat de tijd om een gezondheidstoestand te genezen afhankelijk is van hoe lang je de aandoening al hebt. En dus, als je diabetes type I voor het leven hebt gehad en je bent in de 70 of 80, zal het misschien een jaar duren voordat dit genezen is. Dit is maar een voorbeeld. Er zijn veel van dergelijke gevallen. Dit gezegd hebbende, zien we situaties waarin iemand bijvoorbeeld artritis heeft, die hij al vele jaren heeft, en hij kan een zeer snelle vermindering van de symptomen ervaren, hoewel de algehele genezing nog een jaar of zo zal duren. compleet.

Mijn punt is dat als je een enkel flesje NANO SOMA koopt en wonderbaarlijke resultaten verwacht, je meer dan waarschijnlijk teleurgesteld zult zijn. NANO SOMA is een product dat een onderdeel van ons voedsel terug in ons leven brengt - misschien wel het belangrijkste onderdeel van ons voedsel. En dus, als je het volledig begrijpt, zul je geen genezing zoeken met een enkel flesje, maar het zien als een levensverandering, waarbij je besluit NANO SOMA voor de rest van je leven te gebruiken. Als je begrijpt wat het doet, wordt de keuze heel duidelijk. En als je beseft dat je door het gebruik van NANO SOMA aantoonbaar alle voedingssupplementen die je zou kunnen gebruiken en alle andere producten die je gebruikt om je lichaam te ondersteunen of te genezen, kunt elimineren, dan besef je dat het eigenlijk heel goedkoop is. In werkelijkheid hebben we veel bewijs gezien dat het gebruik van NANO SOMA op zich de snelste manier is om de genezing van een gezondheidstoestand die je hebt op gang te brengen.

Zie je, NANO SOMA bracht de blauwdruk van het leven naar de planeet. Het kent jouw biologie door en door. En dus, wanneer het aanwezig is, is dat het begin van de reis die de belofte van onze biologie zal laten zien, namelijk een perfecte gezondheid en een permanent optimale leeftijd, zolang we geïncarneerd blijven. Ik kan je vertellen; Ik zie dagelijks heel veel mensen worstelen met dit idee. We zijn geprogrammeerd om na te denken over oplossingen voor onze gezondheid volgens het allopathische model, dat gaat over het behandelen van symptomen en het beschouwen van de ziekte in ons lichaam als een ziekte, terwijl het gewoon de reactie van het lichaam is op een of andere onvolmaakte werking van onze biologie.- en een aanvaarding van een overvloed aan ongeneeslijke “ziektes”.

Als je beseft dat de aanwezigheid van NANO SOMA in ons lichaam een replica van het menselijk genoom in gang zet en dat NANO SOMA alle 48 of 9 nucleaire receptoren in onze cellen reguleert terwijl er geen andere stof is die zelfs maar één ervan reguleert, begin de diepgaande aard van dit product en zijn werking te begrijpen wanneer het zich in ons lichaam bevindt. Op een bepaald niveau kun je de opkomst van NANO SOMA zien als de trigger die de belofte van onze biologie voortbrengt, die zowel een perfecte gezondheid als een optimale leeftijd is. Het is erg moeilijk voor ons om deze diepe en fundamentele waarheid te begrijpen. Maar het is zo.

Dr. Richard Presser
MagicDichol

Meer over Nano Soma: lees verder

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: