AQUATRU Waterfilter zorgt voor zuiver drinkwater zonder schadelijke stoffen

AQUATRU Waterfilter zorgt voor puur zuiver drinkwater zonder schadelijke stoffen

 • Aanbevolen door toonaangevende gezondheidsexperts
 • Verwijdert tot 99% van alle chemische stoffen
 • AquaTru maakt je kraanwater 100% kalk- en chloridevrij
 • Zuiver water is essentieel voor een jonge huid en een vitaal lichaam
 • Bespaart geld, plug and play, geen installatie vereist.

Water speelt een belangrijke rol bij vrijwel ieder proces in je lichaam. Geen verrassing, aangezien ieder mens voor ongeveer 70% uit water bestaat. Afhankelijk van je lengte, gewicht, leeftijd en geslacht wordt aangeraden om 2 tot 3 liter water per dag te drinken. Maar waarom eigenlijk?

Het drinken van voldoende zuiver water zorgt onder andere voor een gave huid, betere concentratie, en een soepel lichaam. Daarnaast kan het helpen bij vetverbranding, het herstellen van je spieren en het afvoeren van afvalstoffen. De lijst met voordelen is eindeloos!

Om te kunnen profiteren van al deze voordelen is het van essentieel belang dat je zuiver water drinkt. Wanneer je vervuild water drinkt, kan het de voordelen teniet doen en zelfs nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid.

AquaTru Waterfilter:

Compact en alles in één: de AquaTru waterfilter, inclusief alle bijbehorende filters en watertanks. Deze filter verwijdert tot meer dan 99% van alle schadelijke stoffen uit je kraanwater. Makkelijk te installeren, gebruiken en onderhouden. Binnen een paar minuten wordt je water gefilterd en kun je genieten van heerlijk AquaTru water.

Compact en alles in één: de AquaTru waterfilter, inclusief alle bijbehorende filters en watertanks. Deze filter verwijdert tot meer dan 99% van alle schadelijke stoffen uit je kraanwater. Makkelijk te installeren, gebruiken en onderhouden. Binnen een paar minuten wordt je water gefilterd en kun je genieten van een heerlijk glas AquaTru water.

AquaTru verwijdert tot meer dan 99% van alle schadelijke stoffen uit je kraanwater, dankzij een uniek 4 fasen filtratie systeem. Daarnaast is het apparaat makkelijk in het gebruik. Nadat je de filters hebt geïnstalleerd en hem hebt ingeplugd in een stopcontact, kun je de kraanwater tank gaan vullen. Zodra je deze terugzet op het apparaat, begint AquaTru automatisch met filteren. Binnen  12 tot 15 minuten heb je 3 liter gefilterd water. Door op de blauwe knop te drukken komt het water uit de handige dispenser.  

Heb jij je water liever koud? Dan kun je de gefilterd water tank afnemen en in je koelkast zetten.

Product Specificaties
 • Afmetingen totale unit Hoogte: 35.56 cm  Breedte: 30.48 cm  Diepte: 35.56 cm
 • Afmetingen gefilterd water tank Hoogte: 19.69 cm  Breedte: 14.61 cm  Diepte: 24.45 cm
 • Afmetingen kraanwater tank Hoogte: 19.69 cm  Breedte: 20.75 cm  Diepte:  24.45 cm
 • Aansluiting Type-F (Europa vasteland)
 • Gewicht 7.3kg
 • Filtertijd 12-15 minuten voor 3L water
 • Inhoud watertanks Gefilterd water tank: 3L Kraanwatertank: 4L
 • Materiaal Tritan® (BPA vrij)
 • Vaatwasser veilig Nee
 • Hitte veilig Nee
 • Stroomverbruik Gemiddeld €2 per jaar

Vul bij de bestelling de couponcode "AquaTuaca in (alleen geldig bij aankoop van het AquaTru compleet systeem plus de Aquatru perfect minerals) Je krijgt dan een €20 korting of te wel is daarmee het bestelde flesje Aquatru perfect minerals gratis.

Met AquaTru Perfect Minerals maak je alkalisch water vol van micronutriënten. Alkalisch water zorgt ervoor dat overtollige zure afvalstoffen in het lichaam beter geneutraliseerd en afgevoerd worden. Een goede zuur-base-balans is belangrijk voor een gezond lichaam. Onze perfect minerals bevatten 72 mineralen, waaronder magnesium, zink en calcium. Een goede mineralenbalans is essentieel voor onze gezondheid. Deze mineralen dragen daaraan bij.

Dit flesje van 60ml geeft je de mogelijkheid om 230L water te maken. De druppels kunnen gemakkelijk gedoseerd worden met de pipette, die vastzit aan de schroefdop.

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: