Detox en voeding

Een lichaam vrij van gifstoffen en zware metalen is de basis voor een goede gezondheid.

De voordelen van het ontgiften van uw lichaam zijn onder andere:

 • Een beter immuunsysteem
 • Ontstekingsremmend.
 • Het gaat veroudering tegen.
 • Betere stofwisseling en helpt bij het afvallen.
 • Het geeft meer energie en een verbeterde huid.
 • Het zorgt voor een betere nachtrust

Bij het ontgiften van ons lichaam, wordt het lichaam gereinigd van afvalstoffen, vrije radicalen of gifstoffen zoals chemicaliën, pesticiden, zware metalen en andere chemische stoffen die toxisch zijn, ofwel schadelijk voor de cellen in ons lichaam.

Veel voorkomende klachten die zich voordoen bij een verhoogd niveau van toxines in je lichaam zijn:

 • Onverklaarbare gewrichts- en spierpijn
 • Cognitieve problemen zoals geheugenverlies
 • Te veel of te weinig slaap
 • Hormoon disbalans (stemmingswisselingen, gebrek aan energie, of libido)
 • Angst en nervositeit
 • Huidproblemen
 • Auto-immuunziekten
 • Depressie

Voor het ontgiften (detox) bevelen wij de volgende natuurlijke producten aan:

Clean Slate

Clean Slate maakt een einde aan de vicieuze cirkel van gewichtstoename en toxiciteit.
Clean Slate van Root is een unieke gehydrolyseerde ( in water oplosbare) zeolietoplossing en heeft een honingraatstructuur, een kooistructuur en een natuurlijke negatieve lading die werkt als een magneet. Het bindt gifstoffen aan de kooistructuur. Deze gebonden gifstoffen worden geneutraliseerd terwijl ze zich nog in uw systeem bevinden en uit de normale eliminatiekanalen (bijvoorbeeld urine) van het lichaam worden verwijderd.

ZERO-IN

ROOT ZERO-IN helpt je naar een laserscherpe mentale focus en alertheid en een sterk verbeterd concentratie vermogen. Het is het natuurlijke alternatief voor synthetische stimulerende middelen zoals dopamine.

Gemaakt met kurkuma, pijnboomschors, fluweelboonzaad en vitamine D.

RESTORE

RESTORE gebruikt het beste van de natuur om je energie te herstellen.

We kozen de beste ingrediënten en verbeterden hun voordelen om een compleet product te creëren, met alles wat je lichaam nodig heeft om de hele dag vol energie te werken. Het is een perfect hulpmiddel als je probeert af te vallen, een veganistisch dieet volgt of je lichaam gewoon alle vitamines, voedingsstoffen, antioxidanten en aminozuren wilt geven die het nodig heeft voor een gezond, actief leven.

Nano Soma Oral spray

NANO SOMA
Om de immuniteit te versterken en de huid te herstellen.
De heilige graal van ondersteuning van het immuunsysteem, de gepatenteerde sprayformule verbetert het energieniveau en versterkt het immuunsysteem. Deze plantaardige spray met vijf ingrediënten die een nano-emulsie van policosanol bevat, levert een veilige, revolutionaire methode om het lichaam te helpen bij het herstellen van belangrijke biologische functies.

Metasomer Topical Gell

Als Nano Soma spray maar nu in een gel vorm:
Een veilige, revolutionaire methode om het lichaam te helpen bij het herstellen van jouw belangrijke biologische functies.

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: