De rode Pil (Astaxanthine) 500 x sterker dan vitamine E

De rode Pil (Astaxanthine) 500 x sterker dan vitamine E. 

De rode Pil (Astaxanthine) 500 x sterker dan vitamine E

Het belangrijkste voordeel:

  • 500 x sterker dan vitamine E:
    Studies hebben aangetoond dat natuurlijke astaxanthine afkomstig van microalgen meer dan 500 keer sterker is dan vitamine E en veel krachtiger is dan andere carotenoïden.

De rode pil bestaat Astaxanthine en wordt gewonnen uit de micro alg Heamatoccus

Astaxanthine staat bekend ook wel bekend als “De koning van carotenoïden”, omdat het de meest potente anti-oxidant is van alle onderzochte voedingsmiddelen.
Astaxanthine wordt gewonnen uit de microalg Haematococcus pluvialis.

Microalgen creëren astaxanthine om zichzelf te beschermen tegen stressvolle omgevingsomstandigheden. In de zomer, wanneer vijvers beginnen op te drogen, beschermt Astaxanthine de microalgen tegen DNA schade, zodat ze weer klaar te zijn om te groeien wanneer de volgende regen komt, zelfs als dat vele jaren duurt!

Dit opmerkelijke vermogen demonstreert de functie van astaxanthine als een uitstekende antioxidant. Studies hebben aangetoond dat natuurlijke astaxanthine afkomstig van microalgen meer dan 500 keer sterker is dan vitamine E en veel krachtiger is dan andere carotenoïden.

Het rijke, donkerrode pigment van astaxanthine geeft garnalen, krill en zalm niet alleen hun onderscheidende kleur, maar het helpt zalm ook met het uithoudingsvermogen dat ze nodig hebben om tot 2000 km stroomopwaarts te zwemmen naar de paaigronden!

Astaxanthine beschermt het DNA van de Haematococcus pluvialis microalgen tegen sterke straling van de zon en oxidatieve stress. Omdat de anti-oxidantwerking van astaxanthine en het onderliggende mechanisme daarvan wordt waargenomen bij zowel plant, mens en dier, is er veel onderzoek gedaan om de werking van astaxanthine te proberen te begrijpen.
In de afgelopen 25 jaar is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan en is er ook veel kennis onstaan over het belang van anti-oxidanten in het algemeen en astaxanthine in het bijzonder.. Net zoals algen bescherming nodig hebben tegen dagelijkse oxidatiestress, heeft de moderne mens dat des te meer!
Oxidatie is een normaal en fundamenteel proces in een gezond lichaam, maar het is de onbalans in de richting van overmatige oxidatie die veel ziekten en aandoeningen bij mensen teweegbrengt.
Oxidatieve stress wordt in verband gebracht met een hele reeks aandoeningen waaronder hart- en vaatziekten, verminderde vruchtbaarheid, spijsverteringsproblemen, spieraandoeningen etcetera.

RED INFUSION Astaxantine 120 capsules

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: