EMF straling

We worden aan EMF (Electric en Magnetic Fields) velden door Zendmasten en veel gebruikte elektronische apparaten bloot gesteld

EMF (Electric & Magnetic Fields) is een vorm van straling die wordt uitgezonden of gepulseerd door veelgebruikte producten (bijv. Mobiele telefoons, computers, Wi-Fi, WLAN, 3G / 4G / 5G, SMART Meters, BlueTooth-apparaten, MRI, AC / DC, magnetrons, hoogspanningsleidingen en radiotransmissies.) EMF is niet nieuw en is deel van de basiswet van de fysica. Blootstelling aan deze velden is de laatste generaties wereldwijd enorm gestegen in de afgelopen generaties met toenemende stralingsgebieden in uw stad, straat, huis en misschien in uw portemonnee. Wil je de blootstelling helpen verminderen? 

Somavedic, betrouwbare bescherming tegen straling en EMF (Electro Magnetische Velden) en aardstralen

Vedic

De belangrijkste voordelen:

 • Somavedic harmoniseert electromagnetische en pathogeen straling.
 • Somavedic is een apparaat dat op betrouwbare wijze ongewenste invloeden van EMF-straling, geopatische*) belasting psychosomatische zones, waterkruisen of Curry- en Hartmann-lijnen kan elimineren en vervolgens volledig kan verwijderen.
 • Het principe van Somavedic is het resultaat van de uitgebreide kennis en jarenlang onderzoek met name met betrekking tot de eigenschappen van mineralen en het effect van hun specifieke trillingen op de omgeving en het menselijk lichaam.

My Balance card beschermt tegen schadelijke straling

De belangrijkste voordelen:

 • Brengt lichaam in balans
  Dit resulteert in veel positieve veranderingen in je algehele welzijn
 • Gevoel van rust en kalmte
  Het gevoel van rust en kalmte leidt tot een betere en diepere slaap, minder angst en meer veerkracht bij het omgaan met stressvolle situaties
 • Beter concentratievermogen
  Wanneer je beter slaapt en minder stress ervaart, zul je je automatisch beter voelen. Ervaar meer energie gedurende de dag en een beter concentratievermogen.

De Crystal Phi deken beschermt tegen schadelijke Electro magnetische straling

De belangrijkste voordelen:

 • Versterkt de natuurlijke uitstraling en helende vermogens van het lichaam
 • Beschermt tegen schadelijke EMV's - waardoor het lichaam, de geest en de ziel zich geaard en gecentreerd voelen
 • Ondersteunt de metabole energiebalans van het lichaam
 • Verhoogt vitale levenskracht - bescherming tegen schadelijke elementen.

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: