ZERO-IN

ZERO-IN voor een laserscherpe focus en alertheid en verbeterd concentratie vermogen

ZERO-IN

Verhoogt de focus

Verhoogt energie

Vermindert angst

Helpt bij het afvallen

ROOT ZERO-IN helpt je naar een laserscherpe mentale focus en alertheid en een sterk verbeterd concentratie vermogen. Het is het natuurlijke alternatief voor synthetische stimulerende middelen zoals dopamine.

Gemaakt met kurkuma, pijnboomschors, fluweelboonzaad en vitamine D. 

Inhoud: 60 veganistische capsules Dosering: 1-2 keer per dag 1 capsule innemen.

 COGNITIEVE FUNCTIE: Helpt bij het ondersteunen van verhoogde aandachtsspanne en concentratieniveaus door middel van een natuurlijke, gepatenteerde hersenformule 
 MENTALE ALERTHEID: bevordert een gezonde hersenfunctie en focus en verbetert tegelijkertijd de levering van zuurstof aan cellen Tot 2 capsules per dag verhogen het dopaminegehalte tot 14 uur .

Elke ROOT-productbestelling voor West-Europa wordt dagelijks verzonden vanuit het Duitse magazijn.
Dit betekent dat het gemiddeld maar 2 tot 3 dagen duurt voordat de bestelling bij je klant is.
De prijzen zijn vermeld in dollars en worden nog vermeerderd met BTW en vrachtkosten. ( Bij een abonnement worden de vervolg leveringen vrachtvrij)


Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: