Hoe Root producten te bestellen

De bestelling van Root producten gaan via "therootbrands.com" ( de knoppen met "hier bestellen" brengen je naar deze site)

Je wordt gevraagd je te registreren voor de bestelling.

Het is mogelijk een product te bestellen via de shop. Maar aan te bevelen is je op te geven voor "Root Prime "(RPS)
ROOT Prime is een loyaliteitslidmaatschapsprogramma dat is ontworpen om beloningen en speciale diensten te bieden aan haar klanten en ambassadeurs die zich abonneren om de door jou  geselecteerde producten automatisch elke 30 dagen te ontvangen. Jouw ROOT Prime-lidmaatschap wordt geactiveerd bij uw eerste bestelling van een ROOT Prime-abonnement (RPS).

Met RPS is de tweede en volgende leveringen zonder vrachtkosten. Aangezien het aan te bevelen is om de Root producten zoals Cleanslate meerdere maanden te gebruiken is deze optie aantrekkelijk.

Rootbrands accepteert betalingen via creditcard of Paypal

De onderstaande video legt dit nog eens goed uit:


Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: