De Somavedic standaard producten

De standaard modellen

Vraag de discount code aan die bij afrekenen 10% korting geeft.
Deze code werkt alleen via de knoppen op deze site "Hier bestellen"

De standaard modellen

Somavedic Harmony
Voor op reis

Harmony is de volwaardige opvolger van de Quantum-, Harmonie- en Traveler-modellen. Hij kan zowel op het platteland als op reis met de auto gemakkelijk grotere ladingen aan.

Negatieve invloeden elimineren: GF*, vrije radicalen, virussen, bacteriën, parasieten, schimmels**
Omgeving: weekendhuizen en cottages, eengeneratiewoningen, plattelandswoningen zonder veel belasting (EMV)***, auto's en hotelkamers
Body: handgeblazen kristalglas met zilveren voering aan de binnenkant
Hart: tesla spoel, halfedelstenen, edelstenen en edele metalen (Au, Ag, Pd, Pt, Cu, Zn

Prijs: 399 euro


Somavedic SKY
Basis model

 The Sky kan heel nuttig zijn op de weg van je leven. Het zal je een stukje van een magische hemel op aarde brengen voor je betere leven. Of het nu gaat om de kwaliteit van onze slaap of het verminderen van vele negatieve invloeden in lichaam, geest of ziel waaraan we voortdurend worden blootgesteld. Het effect van Somavedic Sky is een opbeurende kalmte, balans, harmonie, betere concentratie, intensere regeneratie van een lichaam en betere slaap.

Eliminatie van invloeden: 3G, 4G, 5G, geopatische zones, virussen,
bacteriën, parasieten, schimmels
Omgeving: gezinswoningen in steden, ziekenhuizen,
revalidatiecentra, kantoren, winkels, enz.
Lichaam: Handgeblazen kristalglas (geschuurd)
Certificering: IGEF (Duitsland)

Prijs: 598 euro


Somavedic VEDIC
Opvolger van best seller Medic Green Ultra

 Vedic heeft een geheel vernieuwde kern met een nieuwe samenstelling van mineralen waar we lang aan hebben gewerkt. Bovendien is de hele binnenkant van het handgemaakte corpus verzilverd. Maakt Vedic 50% sterker dan onze vorige bestseller Medic Green Ultra.

Geschikt voor grotere eigendommen, huishoudens en ziekenhuizen, klinieken, dokterspraktijken en massage- en cosmetische salons.
Straalt minder licht uit in donkere omgevingen en ondersteunt circadiane cycli
Nieuwe steensamenstelling voor sterkere harmonisatie van de ruimte en minder oxidatieve stress
Verzilverd corpus voor een nog krachtigere uitstraling
Eliminatie van invloeden: 3G, 4G, 5G, EMV, geopatische zones (stress), vrije radicalen

Omgeving: Ziekenhuizen, klinieken, bio-resonantiecentra, scholen, winkelcentra, vliegtuigen, maar ook gewone huizen voor gezinnen en meerdere generaties, appartementen in steden en gebouwen in de buurt van gsm-masten.

De nieuwe Somavedic Vedic is het go-to-model voor zijn alles-in-één eigenschappen. Als u overweegt het eerste exemplaar van onze Somavedische aanbod te kopen, geloven we dat Vedic de juiste start is voor een beter leven.

Prijs: 783 euro


Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: