RiseUp Resonantietherapie

Draagbare Resonantie Therapie

Resonantietherapie met de RyseUp Wearable ondersteunt uw welzijn en gezondheid en is afgestemd op de filosofieën en geneeswijzen van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

RyseUp biedt resonantietherapie op maat en is zeer gemakkelijk toe te passen in uw dagelijks leven. Met de draagbare mogelijkheid helpt de RyseUp Wearable om uw leefomgeving te harmoniseren en om een gezonde balans van uw bioveld te behouden, op elk gewenst moment waar u zich ook bevindt!

CHi en Frequenties

Bij RyseUp worden ze gedreven door de wens om individuen en organisaties te helpen verbinding te maken met hun levenskracht, wat de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) al millennia lang identificeert als “Qi” (Chi). Elk deel van ons lichaam trilt met een specifieke frequentie. Door leeftijd, levensstijl of mentale en fysieke stress kan deze vibratie de natuurlijke intensiteit en kracht verliezen.

Via de toonaangevende frequentieproducten van RiseUp maken ze de kracht van frequenties voor iedereen toegankelijk, waardoor u een nieuwe staat van zijn kunt ervaren en het leven kunt vieren.

De werking van de RyseUp Wearable

De RyseUp Wearable is een PEMF-frequentiezender (Pulse Electromagnetic Field) en is ontworpen om een gezonde levensstijl aan te moedigen en te behouden. De RyseUp Wearable is gebaseerd op de gepatenteerde PEMF+ technologie die sinusoïdale of seriële elektromagnetische frequenties uitstuurt.

De verschillende programma’s van de RyseUp Wearable bieden u resonantietherapie op maat en de mogelijkheid om u de transformatieve kracht van frequenties te laten ervaren in uw dagelijks leven.

RyseUp Resonantie

Pulsed Electromagnetic Field +

PEMF+ (Pulsed Electromagnetic Field+) betekent dat meerdere natuurlijke frequenties tegelijkertijd aan uw bioveld worden afgegeven door geluids- en sinusoïdale golven.

De meeste PEMF-apparaten stralen individuele frequenties uit,  de RyseUp PEMF+ zendt dus meerdere specifieke frequenties tegelijkertijd, afgestemd op het gewenste resultaat. Deze combinaties zijn ontworpen om uw lichaam de mogelijkheid te geven te resoneren met de frequenties waarop het reageert.

De RyseUp Wearable brengt harmonie waar disharmonie aanwezig is voor elk levend wezen.

De programma's van de RyseUp Wearable

De RyseUp Wearable biedt een grote catalogus aan met meer dan 290 RyseUp frequentieprogramma's in 10 verschillende programmapakketten.

De hoofdindeling van alle programma’s worden onderverdeeld in 4 hoofdgroepen, waarvan elke groep 10-tallen progamma’s bevat gebaseerd op:

Fysiek welzijn
Geestelijk welzijn
Spiritueel welzijn
Leefomgeving welzijn