Raoptics

De Blue Light Protection-bril heeft de voorkeur van vooraanstaande gezondheidsexperts
Voorkom vermoeide ogen, hoofdpijn en vermoeidheid door kunstmatige verlichting en schermapparatuur

Geniet van een betere slaap, hogere productiviteit en een betere gezondheid in het digitale tijdperk
Neem geen genoegen met minder dan het beste. Dit is waarom:

Waarom blauw licht blokkeren?
Blauw licht dat door schermen en kunstmatige verlichting wordt uitgestraald, verstoort onze hersenfunctie en gezondheid.

De meeste Blue Light-brillen blokkeren minder dan 3% van het schadelijke bereik dat door deze apparaten wordt uitgestraald.

Onze lenzen zijn ontworpen met experts om speciale pigmenten te gebruiken om meer dan 95% van schadelijk blauw licht te blokkeren.

Technologie voor dag en nacht
Onze daglenzen bieden de optimale hoeveelheid bescherming voor gebruik overdag, verbeteren de focus en verhogen de productiviteit.

Onze nachtlenzen elimineren al het blauwe licht om de melatonineproductie te maximaliseren en onze slaapkwaliteit, energieniveaus en gezondheid te verbeteren.

Beide lenzen zijn nodig voor bescherming in de moderne wereld.

Mode en functie
We hebben onze lenzen van topkwaliteit in een strak montuur, met de hand gemaakt van duurzame lichtgewicht materialen.

We bieden een verscheidenheid aan hippe en tijdloze montuurstijlen voor iedereen.

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: