Objectieve genetische gegevens

The DNA Company
De DNA test die komt met 38 inzichtelijke rapporten die niet worden aangeboden in de traditionele genetische tests.

Decodeer je menselijke handleiding door jouw genoom te ontgrendelen en te leren hoe jouw biljoenen cellen een unieke jou vormen.

De unieke DNA rapporten :

  • Cardiovasculaire rapporten
  • Slaaprapporten
  • Dieet + voedingsrapporten
  • Hormonen + fitnessrapporten
  • Stemmings- en gedragsrapporten
  • Immuniteit + Detox-rapporten

Hoe het werkt

Door een eenvoudig monster van jouw speeksel kunnen de DNA company de DNA-informatie extraheren die nodig is om je een op maat gemaakt DNA 360-RAPPORT te verstrekken.

De gepatenteerde, op wetenschap gebaseerde genetische tests en onderzoek geven je een samenhangend, zinvol en persoonlijk verhaal van de cellulaire processen in uw lichaam - en wat dit betekent voor jouw algehele gezondheid en welzijn.

Jouw uitgebreide rapport geeft je inzicht in jouw unieke genoom, het risico van eventuele bijbehorende gezondheidsproblemen en de strategieën die je vanuit een dieet, levensstijl en milieuperspectief kunt implementeren om je leven te optimaliseren volgens jouw DNA

Voorkom ziekte en langzame veroudering. Optimaliseer je prestaties.

Elk cellulair proces in je lichaam wordt aangestuurd door de 22.000 genen waaruit je genetische code bestaat. Onze beslissingen over voeding, levensstijl en omgeving hebben invloed op onze genetische functie. Ontcijfer je genen zodat je de juiste keuzes kunt maken.

De functionele rapporten van The DNA company zijn ontworpen voor actie met inzichten die niet worden aangeboden in traditionele genetische tests. 

38 INZICHTBARE RAPPORTEN:

Een suite of rapporten samengesteld in zes kernsystemen voor menselijke optimalisatie: cardiovasculair, fitness, dieet, slaap, stemming en gedrag en immuniteit en detox:

EIGENSCHAPPEN TESTEN
Door een eenvoudig monster van uw speeksel kunnen de DNA company de DNA-informatie extraheren die nodig is om je een op maat gemaakt DNA 360-RAPPORT te verstrekken

COACHING BEOORDELING
Een evaluatiegesprek met een gezondheidscoach die is opgeleid om uw DNA te scannen en rode vlaggen, kansen voor optimalisatie en oplossingen te identificeren.

AANBEVELINGEN OP MAAT:
Toegang tot Genetic Expression Management via een marktplaats van oplossingen die zijn samengesteld om jouw unieke genetische suboptimaliteiten op te lossen.

DE DNA-GEMEENSCHAP
Een groeiend ecosysteem van genetisch in kaart gebrachte peers die kennis delen op een gepersonaliseerd niveau door middel van gesprekken gekoppeld aan unieke genotypen.

TOTALE KENNIS VAN ZELF
Decodeer jouw menselijke handleiding door jouw genoom te ontgrendelen en te leren hoe jouw biljoenen cellen een unieke jou vormen.

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: