Dutch Chlorella

Belangrijkste voordelen:

  • Getabletteerd zonder bindmiddelen
  • Gekweekt in Nederland in een gecontroleerde omgeving. Hierbij is er geen vervuiling mogelijk van buitenaf.
  • Nederlandse Chlorella wordt algemeen beschouwd als de schoonste Chlorella ter wereld.

Op natuurlijke wijze ontgiften met Chlorella!

De reden waarom chlorella naast spirulina zo aan populariteit heeft is omdat chlorella  bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem.Dit komt mede omdat chlorella een goed bron van ijzer is.

Chlorella heeft een vezelachtige celwand die zich bindt zware metalen (zoals cadmium, lood of amalgaam) en pesticiden (dioxines, pcb’s).

Op deze manier is chlorella in staat om ons lichaam te ontgiften. Daarnaast heeft chlorella ons ook een indrukwekkende variëteit geconcentreerde voedingswaarde te bieden.

De meest bijzondere stof die in Chlorella wordt aangetroffen, is de Chlorella Groei Factor (CGF). Deze substantie is opgebouwd uit de nucleïnezuren DNA en RNA, vitamines, mineralen, zes natuurlijke suikers en een uit zes aminozuren samengesteld peptidensegment.

 Het resultaat: meer veerkracht en meer energie!

Onze Dutch Chlorella  heeft een gebroken celwand en is biologisch gecertificeerd door het SKAL, is gegarandeerd GM-vrij en vrij van pesticiden of zware metalen, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, vulstoffen of synthetische toevoegingen.

Dutch_Chlorella_Tablets
Dutch_Chlorella_Poeder

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: