Bon Charge

BonCharge (Blu Blox) heeft een uitgebreid spectrum van brillen en speciale lampen

Blu Lite , SummerGlo en Sleep brillen

De Blu Lite-brillen filteren het hele schadelijke kunstmatige blauwe lichtspectrum, wat digitale vermoeidheid van de ogen, hoofdpijn en stress vermindert
De SummerGlo-brillen blokkeren 100% van het blauwe licht tussen 400nm en 450nm en verbeteren daarmee je humeur en je gevoelens van welzijn.
De Sleep+-brillen elimineren 100% van blauw en groen licht, het licht dat
 je melatonine en slaap negatief beïnvloedt.

LUMI verlichting

Alle Lumi-verlichting is volledig flikkervrij, nul EMF en weinig of geen blauw licht.
Lumi Sleep+-lampen elimineren 100% van al het blauwe en groene licht tussen 400nm-580nm, zodat u 's avonds kunt ontspannen en uw lichaam kunt voorbereiden op de slaap zonder dat blauw of groen licht de melatonineproductie beïnvloedt. Lumi Sleep+ is de perfecte partner voor onze Sleep+ blauw licht blokkerende bril.

Hive roodlicht therapie-apparaat

Hive roodlicht therapie-apparaat
Roodlicht- en nabij-infraroodlichttherapie is wetenschappelijk bewezen in peer-reviewed klinische onderzoeken om anti-verouderingseffecten op onze huid te hebben, te helpen bij neurologische aandoeningen, depressie en angst te bestrijden, vetverlies te verhogen, herstel van inspanning te versnellen, uw slaap te verbeteren, kracht en uithoudingsvermogen, enkele auto-immuunziekten bestrijden, haaruitval bestrijden en genezing van blessures versnellen, allemaal met weinig tot geen bijwerkingen.


Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: