Balance Card

Ontdek hoe my balance card je beschermt  

tegen schadelijke straling

Main Benefits:

  • Brengt lichaam in balans
    Dit resulteert in veel positieve veranderingen in je algehele welzijn
  • Gevoel van rust en kalmte
    Het gevoel van rust en kalmte leidt tot een betere en diepere slaap, minder angst en meer veerkracht bij het omgaan met stressvolle situaties
  • Beter concentratievermogen
    Wanneer je beter slaapt en minder stress ervaart, zul je je automatisch beter voelen. Ervaar meer energie gedurende de dag en een beter concentratievermogen.

WAT IS HET EFFECT VAN STRALING OP JOU?

Heb je wel eens hoofdpijn? Voel je je angstig? Heb je moeite om ‘s nachts in slaap te vallen, zou je willen je dat je meer energie had gedurende de dag?

De hoeveelheid onnatuurlijke straling is tijdens ons leven langzaam maar zeker toegenomen, waardoor veel mensen zich niet bewust zijn van de negatieve effecten die het heeft op hun gezondheid. Ze ervaren bepaalde ‘problemen’, maar hebben dit simpelweg geaccepteerd als een deel van hun leven omdat ze niet weten wat het veroorzaakt of hoe ze het moeten veranderen. 

We willen jou niet alleen laten zien, maar ook laten ervaren dat je jou algehele welzijn kunt verbeteren. Door het elimineren van bepaalde problemen en ongemakken in het lichaam zul je een positieve verandering ervaren op vele gebieden van je leven. De meeste gebruikers ervaren een positieve verandering direct tijdens het dragen van de kaart, voor sommigen kan het een paar weken duren. 

Geloof ons niet alleen op ons woord. Probeer het zelf en je ervaart hoe het is om richting je volledige potentieel waar te gaan. We geven je een 30 dagen durende proefperiode zodat je de positieve veranderingen zelf kunt voelen. Als je na deze tijd niet overtuigd bent, stuur dan gewoon de kaart terug om je geld terug te krijgen, we stellen geen vragen!

HOE VERBETERT MY BALANCE CARD DE KWALITEIT VAN JOUW LEVEN?

Zoals de naam al zegt, de kaart brengt je lichaam weer in balans. Dit resulteert in veel positieve veranderingen in je algehele welzijn. Het gevoel van rust en kalmte leidt tot een betere en diepere slaap, minder angst en meer veerkracht bij het omgaan met stressvolle situaties. Wanneer je beter slaapt en minder stress ervaart, zul je je automatisch beter voelen. Ervaar meer energie gedurende de dag en een beter concentratievermogen

HOE WERKT MY BALANCE CARD

Ongeveer 70% van ons lichaam bestaat uit water dat functioneert als een natuurlijke bescherming tegen straling en wordt ondersteund en versterkt door natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en de aarde. 

De laatste 20 jaar heeft de technologie een enorm snelle ontwikkeling doorgemaakt, wat resulteert in een enorme toename van de blootstelling aan niet-natuurlijke straling. Wifi en mobiele netwerken, zoals 3G, 4G en de nieuwe en controversiële 5G. De blootstelling aan deze straling veroorzaakt een disbalans in ons lichaamswater die ons natuurlijke beschermingssysteem tegen straling is. Wanneer dit natuurlijke beschermingssysteem wordt verstoord, is ons lichaam niet meer in staat zich te beschermen tegen de schadelijke straling. Hierdoor is ons immuunsysteem aangetast. .Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, leidt dit gebrek aan balans tot meerdere verstorende effecten voor zowel onze fysieke als mentale toestand.

Gepatenteerde HQR-technologie

De gepatenteerde HQR-technologie in de kaart creëert een harmonisch elektromagnetisch veld dat specifiek is aangepast aan de structuur van het water in elk organisme. Het belangrijkste doel van dit veld is om het natuurlijke immuunsysteem in zijn oorspronkelijke staat te herstellen door de waterstructuur in het lichaam te herstellen. Het resultaat van dit proces is dat je beschermd bent en de vele negatieve effecten van de schadelijke straling ongedaan worden gemaakt, waardoor je je simpelweg een stuk beter voelt!

Mijn Balance Card is uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. In plaats van elektronica te gebruiken om de straling te blokkeren zoals bij bestaande producten op de markt, maakt My Balance Card gebruik van de unieke en gepatenteerde HQR technologie om een harmonisch elektromagnetisch veld te creëren om u te beschermen tegen schadelijke straling.

HET EFFECT VAN STRALING OP HET LICHAAM

De onderstaande afbeeldingen tonen een voorbeeld van de verontrustende effecten van niet-harmonische straling. Als je de foto’s vergelijkt zie je dat op de eerste foto, de waterstructuren die functioneren als het natuurlijke beschermingsvest ernstig zijn beschadigd door de niet-harmonische straling. Op de volgende foto zie je de waterstructuren hersteld door het harmonische elektromagnetische veld dat door de HQR-technologie in de kaart is gecreëerd en daarmee is het natuurlijke beschermingsvest van het lichaam hersteld. 

Zoals je kunt zien heeft het harmonisch veld dat ontstaat door het dragen van My Balance Card het krachtige vermogen om de waterstructuur in het lichaam te herstellen en de negatieve effecten van schadelijke straling om te keren, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van leven.

HET ONDERZOEK IS GEBASEERD OP STRALING OP HET LICHAAM

Op onderstaande foto’s zien we de verschillen in kristalvorming in speeksel bij blootstelling aan de straling van een mobiele telefoon, met en zonder gebruik van My Balance Card. De afbeelding van de kristalvorming zonder gebruik van de kaart laat zien dat bij blootstelling aan straling van een mobiele telefoon een verstoorde en niet-harmonische vorming van kristallen optreedt. Dezelfde blootstelling aan mobiele straling in combinatie met het gebruik van My Balance Card zorgt voor een harmonische en gestructureerde kristalvorming. Zoals we kunnen zien, is het verschil significant. Hetzelfde gebeurt met de structuur van uw lichaamswater dat uw natuurlijke beschermingsvest is tegen schadelijke straling.

Zonder de Balance Card

Met de Balance card

HOE DE KAART WERKT

Er staan symbolen op de buitenkant van de kaart en deze geven aan welke kant een energetische werking heeft en welke kant een kalmerend effect heeft. De kant met de pijlen draagt een met de klok mee draaiende energie die een stimulerende en energetische kracht heeft. De kant met de lussen draagt een energie die tegen de klok in draait. Deze kant heeft een kalmerende en verzachtende werking op het lichaam.

Medische vrijwaring:

De verstrekte informatie is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als medisch advies of vervanging van het medisch advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Het is niet onze bedoeling om een ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg altijd een arts of andere zorgverlener voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling. De informatie in deze presentatie is niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration of een andere medische instantie..

Neem contact met ons op: